sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Magneettiripset

Tämän hetken yksi suosituin kauneudenhoitoalan juttu on magneettiripset. Kyseessä on irtoripset, jotka kiinnittyvät magneetin avulla. Niiden käytössä ei siis tarvita liimaa ollenkaan. Markkinoilla on monenlaisia magneettiripsiä, joiden laatu ja ulkonäkö vaihtelevat paljon ja tämä blogiteksti käsittelee vain Wennberg merkkisiä magneettiripsiä, joita maahantuo Pro. Aesthetic Academy.

 Kuvassa omat silmät, toisessa pelkkä ripsiväri ja toisessa megavolume magneettiripset.

Wennberg magneettiripset:
- ovat laadukasta silkkiä
- valmistetaan Aasiassa sertifioidulla tehtaalla (eivät käytä esim. lapsityövoimaa)
- ei ole testattu eläimillä
- magneetit eivät sisällä nikkeliä eivätkä kobolttia
- silkkikuidut ovat ommeltu käsin ripsinauhaan eli jokainen ripsipari on käsityötä
- oikein käytettynä ja huollettuna kestävät jopa 100 käyttökertaa
- poistetaan aina yöksi
- pestään jokaisen käytön jälkeen ja desinfioidaan välillä
- sopivat niille, jotka ovat allergisoituneet ripsiliimoille tai ripsivärille
- ovat silmissä kevyet eivätkä vahingoita omia ripsiäsi

Video ripsien asennuksesta (linkki vie Facebookiin):
https://www.facebook.com/proaestheticsacademy/videos/324032301685869/

Video ripsien käyttöönotosta (linkki vie Facebookiin):
https://www.facebook.com/proaestheticsacademy/videos/2429798807038054/

Video ripsien poistosta (linkki vie Facebookiin)
https://www.facebook.com/johanna.nikkanen/videos/vb.629522942/10156666027867943/?type=2&theater

Koska ripset ovat pehmeää ja kevyttä silkkiä, niiden käsittelyssä täytyy olla varovainen. Jos ripsiä rypistelee tai vetää väkisin, taipuvat kuidut väärään asentoon helposti. Noudata ripsien kanssa videoiden ohjeita ja käsittele niitä kauniisti. Säilytä ripset aina niiden mukana tulevassa magneettirasiassa, jotta ne pysyvät tallessa.

Magneettiripsien hinta on 38 euroa. Sinun on mahdollista tilata puolentunnin sovitusaika Kauneushuoneelta hintaan 45 euroa. Sovituksen hinta sisältää yhden parin magneettiripsiä, jos ostat kaksi paria ripsiä, maksat vain ripsien hinnan, et sovituksesta. Ripset voi toki tulla ostamaan ilman sovitustakin, mutta en välttämättä ehdi opastaa ja neuvoa ripsien kanssa, mikäli minulla on asiakastyö kesken. Toki ripsiä oppii käyttämään ihan noiden videoidenkin avulla!

Muokattu 12.2.2019 Kauneushuoneen valikoima vaihtelee Wennberg magneettiripsien suhteen, voit kysyä tämän hetken tilannetta ennen kuin tulet ostoksille. Pelkkä puolentunnin sovitusaika ilman ripsien ostoa maksaa 25 euroa.

Kardashian mallissa on sekaisin pitkää ja lyhyttä ripseä, joista osa on hieman paksumpaa ja osa hieman ohuempaa. Hyvä yleismalli, sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Megavolume on näistä malleista näyttävin. Siinä on tuuhea rivi ulkonurkkaan pidentyviä kuituja. Sopii juhlaan tai heille, joilla on muutenkin näyttävä tyyli.

Cat 1.8 sopii käytettäväksi kahdella eri tapaa. Se on lyhyempi ripsirivi, jossa kuidut pitenevät ulkonurkkaan päin. Se sopii hyvin pienisilmäiselle asiakkaalle tai isompaan silmään vain ulkonurkkaan näyttävyyttä tuomaan. Tässä mallissa on poikkeuksellisesti vain kaksi magneettia ripsinauhan päissä, kun muissa malleissa on päiden lisäksi magneetti myös nauhan keskellä. Lyhyempi nauha on helpompi asettaa, joten sopii hyvin aloittelijalle. Hyvä malli myös silmälasien käyttäjille.Näiden lisäksi löytyy vielä kolme muuta mallia, mutta otin nyt aluksi valikoimaan vain nämä kolme. Kysynnän mukaan lisään tarjontaa!

Ripsien käyttö:
1. Kun otat uudet magneettiripset käyttöön, niiden ripsinauha on melko suora ja jäykkä. Jotta saat ne istumaan silmän kaarevaan muotoon, on nauhaa hyvä "väsyttää". Eli ota kevyesti ripsinauhan molemmista päistä kiinni ja "vitkuta" ripsinauhaa kaarevasti, kuten ylläolevassa videossa näytetään. On tärkeää, että teet tämän varovasti ilman liiallista voimaa. Ripsinauha paranee käytössä, kun siitä tulee löysempi. Uusi pari on hieman jäykempi kuin käytössä ollut eli ripsinauhan paikalleen saaminen saattaa alussa olla hieman haastavampaa.
2. Kun olet saanut nauhan löysemmäksi ja kaarevammaksi on asennuksen aika. Voit käyttää asennukseen sormia tai pinsettejä. Jos käytät pinsettejä, ota huomioon, että metallinen pinsetti nappaa kiinni magneettiin, joten asennuksessa on tärkeää, ettei pinsetti pääse liian lähelle magneettia ja näin siirrä ripsiä väärään asentoon. Älä tee asennusta lavuaarin päällä, sillä siinä on vaara, että pienet vastakappaleet pääsevät putoamaan viemäriin. Ole mahdollisimman lähellä peiliä, jotta saat parhaimman näkyvyyden. Jos teet asennuksen pöydän äärellä, laita pöydälle vaalea pyyhe, jolloin pudonneiden ripsien löytäminen on helpompaa. Tee meikki valmiiksi ja asenna ripset ihan viimeisenä! Ripsiin on hyvä laittaa ripsiväriä, mutta se ei ole pakollista. Asenna ripset vasta, kun ripsiväri on kuivunut. Älä käytä ripsientaivuttajaa magneettiripsiin!
3. Laita ensin pitkä ripsinauha paikalleen. Se asennetaan ripsien yläpuolelle mahollisimman lähelle tyveä ja niin, että keskimmäinen magneetti on mahdollisimman keskellä silmää. Laita ensin kiinni keskimmäinen magneetti (jos sinulla on kolmemagneettinen ripsi). Venytä ja nosta sormella luomea. Tuo vastakappale suoraan alhaalta paikalleen, jolloin magneetit imaisevat kiinni toisiinsa. Jos asennat alakappaleen kohtisuoraan edestä, yläkappale siirtyy väärään asentoon imaisuvaiheessa. Keskimmäisen jälkeen asenna ulkonurkka. Laita ulkonurkan pää ensin hyvin kohdalleen ja nosta sormella silmäluomea, jotta saat hyvän näkymän asentaa alakappale. Asenna alakappale taas alhaalta tuoden, ei suoraan edestä. Kiinnitä viimeiseksi sisänurkka. Tämä on yleensä se vaikein varsinkin, jos keskimmäinen magneetti ei ole osunut hyvin kohdilleen. Laita taas sisänurkka kunnolla paikalleen ennen kuin asennat alakappaleen. Venytä taas luomea ylöspäin, jotta näet ja tuo alakappale alakautta paikalleen.
4. Kun ripset on paikallaan voit vielä sormen kanssa hieman painella ja nostella ripsiä, jotta ne istuvat paremmin. Älä painele pinseteillä, sillä magneetit nappaa pinsetteihin kiinni ja saatat irrottaa ripsinauhan tai ainakin siirtää sen väärään asentoon.
5. Asennus voi aluksi olla haastavaa, joten älä hermostu. Itsekin päästin useamman ärräpään. Eri malliset ripset asettuvat silmääsi eri tavalla ja jokin malli saattaa olla helpompi asentaa kuin toinen. 

Ripsien poisto:
1. Poista ripset aina illan päätteeksi, älä nuku magneettiripset silmissä äläkä käytä magneettiripsiä useaa päivää putkeen ilman, että otat ne yöksi pois.
2. Poista ripset varovasti, ilman liiallista voimaa. Poista ensin ulkonurkan vastakappale sormien välissä sivuttaisella liikkeellä (katso video). Poista sitten keskimmäinen vastakappale ja viimeisenä sisänurkka. Älä revi ja vedä magneettiripsiä väkisin pois, tämä saattaa vahingoittaa omia ripsiäsi sekä magneettiripsiä. Poiston ei kuulu sattua!
3. Kun olet poistanut magneettiripset, pese ne meikinpoistoaineella (esim. Beauty Wash) ja huuhtele ne hyvin. Harjaa ripset, kun ne ovat kuivuneet ja säilytä ne mukana tulevassa magneettirasiassa. Ripset on myös hyvä desinfioida välillä. Käytä siihen mietoa desinfiointiainetta. Apteekista saa esim. Neoantisept nimistä nestettä.

 

Kun käytät ja säilytät ripsiä oikein, ne palvelevat sinua jopa 100 käyttökertaa. Tämä tarkoittaa päivittäisessä käytössä noin kolmea kuukautta.

Tervetuloa ripsiostoksille! Nämä ovat kiva vaihtoehto ripsienpidennyksille sekä pika-apu ripsienpidennyksiin, kun huoltoon ei saa heti aikaa, mutta pidennykset alkavat näyttää harvoilta. Ei liimaa eikä samaan lookkia joka päivä, eri mallilla saat muutettua ilmettäsi vaikka joka päivä! Magneettiripset ovat myös hyvä lahjaidea, sovitusajan voit ostaa myös lahjakortille!

Ei kommentteja: